COOGEE

OFFICE

An office renovation that transformed the space into a spacious organised and uncluttered work environment. 

Our lovely clients needed to update their office to a more functional contemporary style that would complement the existing features of their home. 

The new office was designed to enable two people to work in the space ergonomically. Corner cabinets, deep file drawers and ample storage were thoroughly considered to house everything needed in it's designated space.

 

To make this possible the old window was removed and replaced by a new one centred in the wall. This alteration allowed for the upper cabinets to extend all the way to the end wall and make use of the space efficiently. Extending the upper cabinets allowed us to create symmetry in the design creating a pleasing aesthetic result.

 

  • White Houzz Icon
  • Pinterest

© 2020 Silvia Rajek Interiors